1. SAMOSA CHAT (G-L-M)
kr 109,-
Stekt samosa fylt med erter, potet, løk og koriander servert med kikerter og toppet Med granateple og tamarind chutny.
Stekt samosa fylt med erter, potet, løk og koriander servert med kikerter og toppet Med granateple og tamarind chutny.
Blanding av løk og poteter dyppes i en blanding av kikert og maismel. tilsatt løpstikkefrø, chili,og gurkemeie førdet friteres. Servert med myntechutney.
Stekte kyllingvinger marinert med honning, sitron, sort pepper, hvitløk, maismel og egg. Servert med mango chutney.
Kylling marinert med hvitløk, chili og sesamfrø med indiske krydder. Serveres med myntechutney.
Papadums with mint sauce, mango ore myntechutney.
Salat, løk, paprika, tomat, agurk og gulrot.
Benfri biter av kylling med smør, cashewnøter, tomatsaus og krydder, grillet I en tandoor.
Marinert og tandoori grillet kyllingfilet I en meget spesiell saus av kremfløte,malte cashewnøtter.
Saftige biter av kylling marinert med kremet ost, kokoskrem, coriander, hvit pepper og grønn kardemomme I tandoori ovn.
Sausage and French fries.
Ost, malaikylling, tandoori kylling, hvitløk kylling, lam tikka, seekh kebab og kongereker. Serveres med saus og ris.
Benfri kylling marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandoori ovn.
Benfri kylling marinert i koriander, hvitløk, peppermynte og indisk krydder.
Saftige biter av kylling marinert med kremet ost, kokoskrem, koriander, hvit pepper og grønn kardemomme i tandoori ovn.
Blanding av tandoori kylling, kremet ost kylling tikka og hvitløk kylling. Benfri kylling marinert med hvitløkspuŕ, yoghurt og garam masala.
Indiske krydder, koriander, hvitløk, pepper og mynte kongereker marinert med yoghurt, grillet i tandooriovn.
Benfritt lammekjøtt, marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandooriovn.
Ytrefilet av okse marinert i en krydret yoghurtblanding og grillet i tandooriovn.
Krydder og hvitløk marinerte kongereker grillet i tandooriovn.
En deilig av s eekh kebeb. Laget med hakket lammekøtt marinert i forsjellige krydder.
Grillet kylling med kremfløte, løk, tomatsaus, cashewnøtter og krydder.
Benfri biter av kylling med smør, cashewnøter, tomatsaus og krydder, grillet I en tandoor.
Møre kyllingbiter stekt med rød og grønn paprika, løk og eksotisk baltisaus.
Grillet kylling med cashewnøtter, pepper, grønn chili, løk, og hvitløks- og ingefærpure.
Marinert og tandoori Grillet kyllingfilet I meget spesiell kremfløte, og malte cashewnøtter saus.
Kokt kylling tilberedt i klassisk indisk løk, tomat-basert curry saus.
Marinert og tandoori grillet kyllingfilet i en meget spesiell saus av kremfløte,malte cashewnøtter.
Grillet kylling med cashewnøtter, tomater og mango kremet spesiell saus. Smak av mango.
Kylling tilberedt med spinat, ingefær, hvitløk og krydder.
Kylling og poteter med sterk indisk krydderblanding. Kun sterkhetsgrad «vindaloo».
Grillet lamb med kremfløte, løk tomatsaus, cashenøtter og krydder.
Benfritt lammekjøtt, marinert I en krydret yoghurtblanding og grillet I tandooriovn.
Lam stekt sammen med rød og grønn paprika, løk og eksotisk balti saus.
Grillet lamb med cashewnøtter, pepper, grønn chili, løk, og hvitløks- og ingefærpuré.
En poupulær indisk rett fra kashmir-dalen med benfri lammekarri med løk og tomatsaus.
Møre lammebiter tilberedt med en kokosbasert saus.kun sterkhetsgrad madras.
Lam tilberedt i en fyldig fløtesaus med cashewnøtter.
Benfritt lammekjøtt tilberedt i en tykk saus, sammen med kokkens favorittkrydder.
lamb tilberedt med spinat, ingefær, hvitløk og krydder.
Lamb og poteter med Indisk krydderblanding. Kun sterkhetsgrad «vindaloo».
Benfritt lammekjøtt i indisk currysaus.
Marinert og grillet kongereker med kremfløte, løk, tomatsaus, cashewnøtter og krydder.
Marinert kongereker med indisk krydder, cashewnøtter, tomatsaus og krydder, grillet i en tandoor.
Kongereker tilberedt med smør, pepper, cashewnøtter og fløtesaus helt spesielle kremete krydder.
Kongereker med grønn og rød paprika og løk. Stekt med eksotisk balti saus.
Kongereker i kremfløte, currysaus og krydder.
Malabar kongerekerkarri er en deilig krydder-infundert karri som stammer fra sør -india. Kongereker tilberedt I tamarind, kokoskrem, paprika og løk saus krydder.
Kikerter stekt i trykkoker med løk, tomatsaus, cashewnøtter og krydder.
Røde kidneybønner, urid dal og chana dal, med tomat, smørsaus, ingefær og hvitløk.
Kikerter stekt i trykkoker med løk, tomat, sopp, koriander og krydder
Potat, sopp, spinat, løk, tomat og ingefær med hvitløk.
Kombinasjon blanding av blomkål, brokkoli, gulrot, bønner, og paprika tilberedt sammen med indiske krydder.
Blanding av grønnsaker tilberedt i en fyldig krem spesialsaus, kokoskrem, med cashewnøtter.
Hjemmelaget ost tilberedt med kremfløte, løk, tomatsaus, cashewnøtter og krydder.
Cottage cheese terninger I kremaktig, mildt syrlig og svakt søt saus. med tomat,cashewnøtter, krydder og ost. Serveres med basmatiris.
Indisk hjemmelaget ost tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder.
Hjemmelaget ost tilberedt med rød og grønn paprika, løk, cashewnøtter, tomat og ingefær med hvitløk.
Hjemmelaget ost tilberedt with helt spesiell saus av fløte og cashewnøtter.
Fermentert hvete brød.
med hvitløk og fersk koriander.
fylt med hjemmelaget ost og smør.
fylt med tørket frukt og nøtter. Bakt i tandoori ovn.
Med chili og koriander.
Nan fylt med hjemmelaget ost, hvitløk, fersk koriander og smør.
Ufermentert brød .
En populær indisk rett fra hyderabad med kylling, eller kjøtt eller kongereker i smør saus og dampet saffron basmati ris.